bartos Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Witam Chciałem dowiedzieć się od czego był uzależniony typ grilla montowany w M1 phii. Poszukałem na alledrogo autek i przedstawiam: Najwięcej było tych z górnego prawego i lewego rogu. Chromowane grille z dolnego prawego czasem pojawiały się natomiast najmniej było tych z lewego dolnego. Sam osobiście mam zamontowane, które najciężej było mi znaleźć i zastanawia mnie dlaczego Renault zastosowało 4 różne typy. Osobiście chciałem zamontować u siebie te najbardziej pospolite jednak stwierdziłem po dzisiejszych poszukiwaniach, że bardziej oryginalnym można być mając aktualne :l: Co o tym sądzicie? Czekam na Wasze opinie. Popraw link do fotki, tak żeby się wyświetlała na forum. Poza tym ja nie mogę zobaczyć Twojej fotki. @@ gotowe Edytowane 13 Lutego 2012 przez bartos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 może to zależy od wersji wyposażenia, toku produkcji, kraju przeznaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 najłatwiej będzie tak: dolne grile sa od wersji coupe. Pierwszy z lewej, bez chromu montowany był do 2001 roku, z chromem od 2001 roku wzwyż. Reszta grili jest od wersji hatchback, kombi, classic. W Scenicu phII były tylko ramki bez chromu od 99-03 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dzięki za wyjaśnienia.. Prosta sprawa - mając w M1 ph2 hatchback, grill z coupe znak, że był raczej dzwoniony z przodu.. I pewnie moja Megi była o czym wiedziałem już przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja mam akurat ten z lewej u góry,(kombii 2002 AIR 1,4) ale podoba mi się ten z prawej. Można kupić w sklepach dla renault. Widziałem kiedyś za ok 50 za 1 szt. Ponoć też zależy to od wersji, wyposażenia nadwozia i roku produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi