pawel5s Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam, kupiłem MODUSa rocznik 2008 i nie mogę sobie poradzić z rozszyfrowaniem funkcji radia - czy ktoś mógłby mi pomóc i udostępnić instrukcję obsługi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Wiosna się zrobiła i szklana kula coś leniwa jest. A jakie radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Fajnie by było jakbyś zdradził wersję radyjka. Przypadkiem nie Updatelist ? http://megane.com.pl/files/download/114-instrukcja-do-radio-renault-megane-iipdf/ Update: P_r_z_e_m_o mnie ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5s Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie mam pojęcia jakie to radyjko - wiem tylko tyle3, że oryginalne, fabrycznie zamontowan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Oryginalnych, fabrycznych było kilka sztuk, zrób zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5s Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 To jest takie radyjko - dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 poczytaj temat który kolega 0cool podał ci kilka postów wyżej a twoje radio to update list czyli temat który podał kolega pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5s Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi