mih00 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, Poszukuję autka dla żonki i mam na oku takie oto egzemplarze. Proszę o opinie co się Wam ewentualnie rzuciło w oczy i porady na co zwrócić uwagę przy zakupie takiej Cliówki. Z góry dziekuję za pomoc. 1) klik - to to dzisiaj podjadę zobaczyć bo mam blisko. 2) klik 3) klik 4) klik 5) klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 1 ładny, ale jakiś przebieg mały 3 omijaj, bo z Szamotuł ostatni jakoś za bardzo wychuchany ;P Do reszty się nie wypowiem, może tyle, ze w jednym nie jest podany przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A to w tych Szamotułach występują tzw. rzeźbiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bardziej krętacze, mam blisko, jak będę w Szamotułach, to obczaję to autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Byłbym wdzięczny, a powiedz mi jakoś do soboty byś był tam w okolicy. Rzecz jasna się odwdzięczę za rzut okiem. Dodano: 01 mar 2012 - 09:44 Tej z Szamotuł już nie ma także sprawa sama się rozwiązała.Pierwszą oglądałem - bardzo ładna ale klima nie śmiga i sprzęgło się kończy. Poza tym OK. Dodano: 05 mar 2012 - 23:53 Cliówecza kupiona - dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No to teraz niech tylko dobrze śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi