mih00 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, Poszukuję autka dla żonki i natknąłem się na takiego cudaka. Tył wygląda jak od wersji poliftowej a auto jest z 99 roku. Czy coś takiego mogło wychodzić, czy to prawdopodobnie jakaś rzeźba? link do ogloszenia /0cool: przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Na moje oko po dzwonie, niekoniecznie nawet wielkim wymienione lampy i zderzak. Ewentualnie jak gość miał fanaberię to zmienił bo gdzieś dorwał części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Klapa tez poliftowa czyli pewnie cały tył dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Niektórzy sobie tylko lampy przekładają na wersję po liftingu a tutaj jest cała klapa wraz z lotką od sporta/lepsze wersje wyposażenia oraz zderzak do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Klapie się aż tak nie przyglądałem, ale jezeli aż tak to chyba darowałbym sobie, szczególnie jak opisany że bezwypadkowy nie wiem czy tam jest blaszana klapa czy plastik (nie miałem styczności z takimi samochodami) że ewentualnie w ramach walki z korozją zmieniona cała klapa na taką jak się trafiła. Jak miałem Scenika I i zaczęła się pojawiać ruda na klapie bagażnika to też brałem pod uwagę wymianę na taką z oddzielnie otwieraną szybą gdyby się trafiła w dobrym stanie i kolorze na zasadzie p&p to bym wymienił, chociaż w tej wersji wyposażenia co miałem tego normalnie nie było. Edytowane 5 Marca 2012 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) No Panowie byłem oglądnąłem i faktycznie był jakiś dzwonek ale nie spowodował spustoszenia w konstrukcji nadwozia. Sprzedawca dziadek zakupił już od kogoś w takim stanie i śmigał 2 lata. Wersja RXT całkiem fajna klima chodzi w środku czysto silnik suchy, sprzęgło ok zawias nie puka nie trzeszczy. Cenę stargowałem i auto przyjechało To teraz będzie nowy klubowicz. Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Edytowane 5 Marca 2012 przez mih00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi