jackherer Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam...niedawno wymieniałem bateryjkę z pilota i niestety popełniłem błąd. Ponoć w pilocie jest kilka sekund na wymianę baterii bo inaczej się rozkoduje....no i niestety wyjąłem baterię...wziąłem do marketu na przymiarkę a po włożeniu już pilot nie rychnął. Jest ktokolwiek w stanie pomóc? Jak to się koduje?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 sprawdź jaką masz centralke (to pilot alarmu dołożonego), jeśli będziesz wiedział jaka centralka to w necie powinieneś znaleźć opis jak kodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Spróbuj tak jak z innymi radiówkami, przytrzymać przycisk 10- 15 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackherer Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jak go przytrzymam (ten duży lock/unlock) to po czasie lampka gaśnie...... Centralka...dobra misja...szukałem w nogach pasażera szukałem w swoich girach nad pedałami..... za cholere nie mogę znaleźć centralki....ponoć nawet w drzwiach może być. Słyszałem, że nawet może być na centralce switch od synchro...cholera wie...mam drugi pilot ze starą baterią i boję się wymieniać baterie żeby mi jakiś pilot został...a jak padnie ten co śmiga to zostanę z otwartym autem bo zamek MASTER od kierowcy mam zrypany i nie idzie otwierać/zamykać drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 bo zamek MASTER od kierowcy mam zrypany i nie idzie otwierać/zamykać drzwi. W megankach takiego typu zamka NIGDY nie było. (jeśli nie miałeś podmienianych z innego auta i dalej są fabryczne) Kluczykiem otwierasz TYLKO jedne drzwi, albo prawe albo lewe przednie, reszta z przycisku na konsoli. I to właśnie najczęściej tam, za tym przyciskiem w konsoli, jest montowana dodatkowa centralka. W tym miejscu są wszystkie potrzebne do tego przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Skoro ma dołożony centralny zamek, to może ma też zmieniony siłownik na master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackherer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W megankach takiego typu zamka NIGDY nie było. (jeśli nie miałeś podmienianych z innego auta i dalej są fabryczne) Kluczykiem otwierasz TYLKO jedne drzwi, albo prawe albo lewe przednie, reszta z przycisku na konsoli. I to właśnie najczęściej tam, za tym przyciskiem w konsoli, jest montowana dodatkowa centralka. W tym miejscu są wszystkie potrzebne do tego przewody. chodzi mi o to, że zawsze w central od kierowcy jest master. Jak zamykam auto od środka cyckiem to zamyka/otwiera reszte... a pasażery sobie zamykają indywidualnie bez wysterowywania reszty siłowników. na kokpicie klawisz kluczyk nie śmiga więc isntalacja niefabryczna. bawiłem się wczoraj z tym 10-15s trzymaniem guzika i nic... pojechał bym do elektryka ale ten to pewnie ze stówe weźmie na starcie...;/ a tu trzeba ciąć koszty bo kryzys;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 że zawsze w central od kierowcy jest master W Megankach i Scenicach nie jest. Kluczykiem mozesz otworzyc tylko jedne drzwi. Masz niefabryczny sterownik CZ założony, sam nie wiesz jaki, wiec pomóc może tylko osoba, która go znajdzie i bedzie wiedziała jak w nim pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi