zaneta030418 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam, mam takie pytanie, podczas jazdy zapala mi się kontrolka od hamulca ręcznego, gdy przestanę gazować kontrolka gaśnie jednak po chwili zapala się ponownie i tak wkółko, co może być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Co to za auto?? rocznik? Piszesz w dziale dla meganek II, a w opisie masz silnik 1,9d. Takie były w megankach I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaneta030418 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 to jest meganka z 97 roku, możliwe ze się machnęłam i to I , mam ją od niedawna stąd ta pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dolej płynu hamulcowego i sprawdź stan klocków z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dokładnie! może płyn hamulcowy Ci zszedł i takie objawy są, czasem zapala się i gaśnie, z czasem coraz częściej aż w końcu zawsze świeci. Jeśli masz mało płynu to musisz poszukać wycieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A może nadszedł czas na wymianę klocków i szczęk hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi