kamil1991 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam Przeszukałem dział Download na forum, oraz trochę tematów. Jednak nie znalazłem tego, czego szukałem. Wczoraj przestał działać centralny zamek w drzwiach pasażera (przód). Nie działa ani z pilota, ani z przycisku koło radia. Pozostałe drzwi zamykają się normalnie. Wspomniane drzwi pasażera mogę zamknąć tylko z kluczyka. Ale otwieranie działa już normalnie na wszystkie drzwi. Chciałem dzisiaj dostać się do tego mechanizmu i zobaczyć co może być nie tak. Czy ktoś posiada może taki schemat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Jak nie ma schematu skoro jest w downloadzie? Przeglądnij go jeszcze raz podpowiem ze naszywa się "schemat elektryczny"... Sprawdź przejście między karoserią a drzwiami i samą instalacje w drzwiach, może być że jest problem z samym centralnym. A druga sprawa jest taka że wszystko jest w: :lol: Edytowane 17 Marca 2012 przez Merkaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dokładnie :lol: Zamykam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Skoro się otwierają z pilota to problem jest mechaniczny w zamku a nie elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi