kozak677 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Witam, chciałbym przyłuczyć kluczyk, ale niestety nie wiem gdzie znajduje sie ten bezpiecznik, szukalem na forum i nie znalazlem konkretnej informacji.. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - ortografia P_r_z_e_m_o Edytowane 19 Marca 2012 przez P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 sprawdź w instrukcji obsługi lub w dziale download ewentualnie na FTP-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak677 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jeśli wiesz cieżko napisać ? jakbym miał instrukcje obslugi to bym tu raczej nie pisal . :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Potrzebny Ci bezpiecznik do przyuczenia pilota.??? Nie bardzo rozumiem w jakim celu.?? Masz phII więc pilot radiwy to ok, wycofuje się z tematu bo nie wiem jak tam wygląda programowanie pilota Edytowane 18 Marca 2012 przez pawelb5913 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jeśli wiesz cieżko napisać ? http://megane.com.pl/topic/568-problem-z-otwieraniem-centralnego-z-kluczyka/http://chomikuj.pl/justyna55511/Samochody/kodowanie+kluczyka(1),243387198.doc Google nie gryzie kolego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak677 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 tym sposobem chce go przuczyć, i chcialbym sie dlatego dowiedzieć gdzie go zastane... 1. siedzisz w samochodzie i zamykasz go dobrym pilotem dioda mruga (jeśli nie masz dobrego pilota wystarczy wyjąc bezpiecznik 5A zasilający immo. i po ponownym włożeniu go dioda zacznie już mrugać) 2. włączasz stacyjkę i wbijasz kod - kod pilota znajduje się na zielonej płytce po rozkręceniu pilota na tej drugiej części gdzie nie ma baterii (moje pytanie brzmi jak: pedałem gazu, sprzęgłem czy może przełącznikiem wycieraczek? ) 3. wyłączasz stacyjkę i naciskasz na przycisk centralnego zamka. zamki zamkną się i otworzą - (jeśli ktoś ma jednego pilota to rozumiem, że może go wyjąć ze stacyjki !? i skierować w stronę odbiornika tj pilot w górę w kierunku oświetlenia) 4. naciskasz 2 razy na pierwszego pilota zamki zamkną się i otworzą - (tu chyba w odstępach 1s i na operację jest 15sek, jeśli mamy 1 pilota kończymy zabawę?), naciskasz 2 razy na 2 pilota, zamki zamkną się i otworzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To może powiedz/pokaż jaki masz kluczyk/pilot centralnego Jeśli to jest podczerwień to opis w miarę ok ale trochę ubogi Jeśli to radiowy to opis kompletnie nie pasuje, tu są dwa wyjścia kodowanie przez clip lub samym przyciskiem Bezpiecznik znajdziesz w skrzynce po stronie kierowcy na wysokości kolana lewego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak677 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) wiem gdzie sa bezpieczniki tylko dokladnie chodzi mi który jest od tego immo.. pilocik na podczerwień. Edytowane 18 Marca 2012 przez kozak677 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dokładnie masz narysowane na klapce którą otwierasz "IMMO ... " Piloty oby dwa mają diody czerwone, ale podczerwień ma jeszcze diodę obok grotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak677 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 znalazłem informacje numer bezpiecznika to F39. temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jednak dało się znaleźć rozpiskę bezpieczników :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ciężki przypadek... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi