morbiass Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam, na biegu jałowym drży mi auto. Dodam, że to nei poduszki bo sprawdzone, czego to może być przyczyna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Hmm..cewki zapłonowe pewnie umiera powoli. Ale to nie jest 100% pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 sprawdź plecionkę na wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wcale nie musi być to cewka - ja wymieniłem wszystkie, mam teraz 4x Beru, wymieniłem poduszkę przy skrzyni (jest odrobinę lepiej), ale silnik i auto ciągle drżą. Problem mój się zaczął właśnie po tym jak padła mi jedna z cewek. Spróbuj sprawdzić jeszcze świece. Moja cała nadzieja jest właśnie w świecach, bo trochę pieniędzy już wywaliłem, aby to drżenie zlikwidować, ale tylko udało się je lekko zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi