hvdy Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Witam! To mój pierwszy post i od razu mam pytanie. Czy dostanę w ogóle takie dystanse? Niezbyt mogę znaleźć, w związku z tym czy od Clio będą pasować, czy będzie trzeba coś piłować? Podejrzewam, że i tak coś będzie trzebą podciąć bo fabrycznie są 13mm? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 28 Marca 2012 przez hvdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Będą pasować, miałem u siebie, mogę Ci odsprzedać, bo zmieniłem auto, pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Można kupić zwykły dystans, same oczko i przykręcić. Wygląda to np tak Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvdy Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A nie musieliście podcinać boczków? Bo ja mam tam teraz 13mm i byłoby fajnie jakby się 16mm zmieściło bez cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 delikatnie, ale nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja tam po całości poszedłem Raz, że uwaliłem boczek, dwa - samą blachę też nacinałem/odcinałem, żeby nie zasłaniała światła głośnika. http://imageshack.us/g/52/20110502131635.jpg/ < link do galerii. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvdy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Z czego jest ten dystans? I jakie to są maty? Ładnie wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Maty - taśma dekarska > wersja "po taniości". Dystans jest z MDF'u, obszyty jakimś materiałem po prostu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi