pawelb5913 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam. Dzwoniłem do pewnej Pani która ogłasza swoją lagune do sprzedania. W tym aucie uszkodzony jest silnik. Podobmo wysadziło pokrywe zaworów. Czym może być spowodowana taka awaria.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dość dziwne, bo nawet jeśli byłby zatkany wężyk odpowietrzający, czy byłby za dużo oleju wlanego to wysadziło by uszczelkę pod pokrywą chyba że problem tkwi w wałku może z nim się coś stało bynajmniej bez oględzin to dokładnie powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tak powiedziała mi przez telefon, nie widziałem tego. Ze względu że to kobieta to należy przypuszczać że może chodzi o coś innego, no ale nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pewnie chodzi o to, że poszedł pasek rozrządu i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi