norbert_p Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Cześć. Niedawno dostałem z Renault Polska list, w którym znalazłem info, że jak się zarejestruję na www.mojerenault.pl (dobrowolnie) to mogę liczyć na różne ciekawe oferty. Po rejestracji zauważyłem, że mogę liczyć na jakieś obniżki na akcesoria, części zamienne, filtry, obniżki podczas przeglądów itp. Czy ktoś już z tego korzystał? Na razie nie mam w planie jakichś wizyt w ASO (odpukać), ale jestem ciekawy czy to czasami nie jakaś podpucha... Proszę o osoby, które już z tego korzystały (lub nie) o wypowiadanie się w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Trochę o tym było tu: http://megane.com.pl/topic/31254-voucher-moje-renault-2x100zl/ Chyba jednak większość popiera tezę z 2 posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Rozumiem więc, że szału nie ma, a Renault chce nas w tani sposób kupić W zasadzie to w dosyć drogi sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi