Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę

lubicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.

Z racji że kupuję Megane pozwoliłem sobie zadać pytanie na temat "jak to wygląda?"

Znalazłem takie auto: http://otomoto.pl/renault-megane-bogata-opcja-polecam-C22829402.html

Zastanawiam się jak to wygląda Waszym zdaniem, mam małe obiekcje co do koloru przedniego zderzaka ale to może być też złudzenie.

Jakie jest Wasze zdaniem co do tego auta?

Dzięki za pomoc, pozdrawiam!

No tak dopiero teraz zobaczyłem to o czym piszecie, jednak moje oko dopiero uczy się oglądania MII.

Mam tylko pytanie czy pas przedni/zderzak pod światłami jest spasowany na zero czy tam są może jakieś szczeliny?

Dziękuję za informację, pozdrawiam.

Myślę że może jutro lub pojutrze obejrzę MII u mnie na miejscu, zrobię ładną sesyjkę i popatrzymy na to cudo. Na szybko dam linka http://tablica.pl/oferta/renault-megane-grandtour-1-5dci-IDW0nJ.html

Póki co szukam jakiegoś poradnika kupowania MII podobnego to tego jak ten który jest na forum u kolegów z Laguny. Znajdziemy coś takiego w temacie MII? Żona wczuwa się w temat i muszę jej coś podrzucić (zresztą sam chętnie poczytam).

Jakbym sprzedawał auto to też bym pisał ile pali... że mało... ale to do tego nie trzeba być handlarzem.

Obejrzałem sztukę z linka wyżej, trochę podrapana, kierownica ok ale drążek zmiany biegów wytarty do zera. No i na dodatek ktoś ją porysował wczoraj na parkingu- drzwi do roboty. Zderzak malowany bo urąbany w zimie... także raczej miejsce 10/10.

---- edit, kolejna sztuka, jutro będę paczał na tą sztukę:

http://otomoto.pl/renault-megane-100-km-1-5-dci-108-tys-C23398021.html

Chłopak twierdzi, że przebieg oryginalny, kupiony w Polsce, daje VIN i mówi że śmiało można sprawdzać. Obaczę na zużycie elementów wokół kierowcy i podam jutro vin to się sprawdzi co i jak się działo z autem.

A tak na sucho jak to wygląda?

Edytowane przez lubicz

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 15 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!