eath Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam, Prosze o informacje jezeli ktos mial juz taka historie. Mechanik stwierdzil, ze moja klimatyacja jest nieszczelna na skutek nieszczelnosci rurki klimatyzacji - jak to okreslil rurka wylotowa z chlodnicy do parownika (dolna rurka skraplacza klimatyzacji). Ktos sie z Was orientuje ile cos takiego kosztuje poza ASO i gdzie najlepiej to zrobic w Warszawie ? W ASO rurka kosztuje 785 pln + cala procedura wymiany. Ktos ma jakies namiary i sugestie. z gory dzieki Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sugestia?-alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eath Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 prosze o ta sugestie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 no własnie dałem -patrz na Alledrogo, sam chyba też gdzies mam rurki od klimy tylko muszę sprawdzic które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eath Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 allegro.pl, fakt. tu juz bylem i tez nielatwo cos dobrego znalezc. pytanie bardziej zasadnicze gdzie to dobrze wymienic w wawie. szczerze mowiac to pseudo-mechanikow nie brakuje wszedzie, niestety. strach samochod zostawic. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i punkcik P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi