yoogi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam, Proszę o pomoc w ocenie scenica. Znajomy szuka dla siebie auta i ten egzemplarz wpadł mu w oko. http://otomoto.pl/renault-scenic-alize-salon-pl-C23866954.html dzięki z góry za wszelkie opinie. Dodano: 23 kwi 2012 - 10:43 już nie ważne. Okazał się kompletnym niewypałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Okazał się kompletnym niewypałem napisz dlaczego niewypał, może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na zdjęciu i przez telefon wszystko cacy, ale jak przyszło co do czego to środek zniszczony, silnik szarpie i falują obroty (wytłumaczenie sprzedającego - zimny silnik tak ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No ja! Z Sosnowca! Że też pierońskie gorole muszom porzondnym ludzion nudle na kinolu wieszać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi