Xinder Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mam meganke zarejestrowana na 4 osoby a potrzebuje ją przerejestrować na 5 osób. problem w tym ze musiałbym kupić oryginalny pas za ok 250 zł Znalazłem na aukcji taniej pas z megane ale HB i wersji 5D ale zadnego z COMBI pas musze miec zamontowany na suficie nad bagażnikiem pytanie czy środkowy pas z HB albo innej wersji bedzie taki sam jak potrzebuje do COMBI? wyglądają na takie jakie bym mógł zamontować na suficie tylko wole sie upewnić zanim zapłace za to co kupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pas to jedno. Potrzebujesz jeszcze zapięcie do niego przy siedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Na Twoim miejscu w pierwszej kolejności zajrzał bym pod podsufitkę bo bardzo możliwe, że pas tam jest tylko schowany. Miałem podobny kłopot i sam sie rozwiązał Jeśli masz miejsce z plastikową osłonką to zdejmij ją i zaglądnij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xinder Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mam dwa wolne wtyki na pas akurat taki który potrzebuje a platik juz wczesniej zdejmowałm i mam tam jedynie miejsce na pas. pytanie czy pasy do sedana HB i combi sa identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Pasa z sedana nie miałem w ręku ale strzelam, że jest inny. Tak samo jak boczne nie pasują od innego modelu (to akurat przerabiałem). http://allegro.pl/megane-i-kombi-pas-w-bagazniku-pas-tylny-i2279647206.html - tak na szybko Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi