tadream Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam zamiar zmienić samochód. Znalazłem ofertę http://otomoto.pl/renault-scenic-krajowy-niski-przebieg-C23902052.html . Proszę o doradzenie czy się opłaca kupić. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez tadream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeżeli pierwszy właściciel i serwisowany to myślę że warto się przyjrzeć. Ze zdjęć to tylko prawa wycieraczka jakby za nisko, ale to nie musi oznaczać jakiejś demolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2204 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie za tą cenę. Te samochody spadły na pysk od 2009 roku. Więcej jak 18000 bym nie dał-pełni tego. Jak nie, to niech się buja z nim dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi