ro6erto Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam, mam pytanie po wycieczce meganką z nieznanych mi powodów zaczęło mi bardzo stukać w lewym prawym kole( nie wiem dlaczego) - nie zaliczyłem, żadnej większej dziury - jedynie "polskie drogi". Nie widzę aby coś było nie tak - wg mojej wiedzy (bardzo kulawej) wszystko od spodu wygląda dobrze czyli wszystko jest poprzykręcane. Podczas postoju w momencie ucisku i rozbujania tylniego zawieszenia stuki się powtarzają. Reasumując podczas jazdy zawsze stuka podczas postoju w przypadku ucisku na tył i próbie rozbujania. proszę o pomoc w zdiagnozowaniu oraz oszacowaniu przewidywalnych kosztów naprawy... czy mogę w miarę bezpieczenie jechać i nie bać się ze mi koło odpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Amortyzatory sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6erto Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki okazuje się że miałeś rację - pęknięty prawy tylny amortyzator - wymiana kosztowała mnie 400 PLN (oczywiście wymieniłem od razu dwa tylne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi