verbel Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam, Bylbym wielce zobowiazany za opinie i wszelkie Wasze sugestie zwiazane z uzytkowaniem Renault Megane II, z silnikiem 1.5 DCI 105 KM, rocznik 2007-2008. Jestem na etapie zakupu samochodu i to wlasnie jeden z modeli, ktory biore pod uwage. Naczytalem sie sporo na temat awaryjnosci tych silnikow, choc w wielu artykulach zaznaczaja ze nie jest to regula. Wiem ze temat usterek w tym silniku jest zwiazany w duzej mierze z wtryskami, i model ktory mam oferowany jest na tych Siemensa (czyli jak mniemam tej lepszej wersji). Wiem, ze 1.5 dCi 105KM byl modernizowany jakos w 2006 roku, i ciekaw jestem czy faktycznie użytkownicy tych silnikow po tym roku mniej narzekaja... Przydalaby mi sie informacja, na co warto zwrocic szczegolna uwage (na co Wy zwracaliscie..?) przy rozwazaniu oferty zakupu tego modelu. Za wszelkie wskazowki i informacje, bede niezmiernie wdzieczny. Pozdrawiam, verbel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi