norim Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Cześć, właśnie się obudziłem i stwierdziłem że 4 opony i felgi pojechały na giełdę... Auto zostało z jednej strony na podnośniku, z 2giej na pustaczku. Potrzebuję kupić/pożyczyć 4 szt. opon, stan dowolny i 4 felgi lub informacji gdzie mogę to załatwić - jest niedziela 8:15 Czy felgi 14" będą pasowały do megane - chodzi o rozstaw otworów? Zostały mi felgi po clio i opony - chyba jakieś seryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 czesc wnerwia mnie jak czytam o takich przypadkach. ktos prcauje na auto a jakis debil je okrada. wspolczuje i mam nadzieje ze znadziesz sprawce i moze zlamie reg. forum ale "wcale" cie nie namawiam do ciezkich uszkodzen ciala tego zlodzieja. nizej daje ci link na allegro moze ci bedzie pasowal http://moto.allegro.pl/item251197208_ideal...ult_laguna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Columb Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Sk.....ny!!! Takich tylko zlapac polamac rece i jeszcze nie wiadomo co!!!!! Nieroby Je....ne!!!! Ale sie wkurzylem jak to przeczytalem. Szczerze tez sie tego boje. A miales sruby zabezpieczajace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 obawiam się, że felgi 14" nie wejdą gdyż tarcza hamulcowa (u Ciebie chyba 280mm) się nie zmieści w 14" feldze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 dzwoniłeś na policje , jeśli nie to nic nie dostaniesz z AC swoją drogą to przeglądaj allegro może je namierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 I kup śruby zabezpieczające na kolejny kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 co do śrub polecam McGard, trochę drogie ale super. Sam takie stosuję. Tu adres do aukcji z śrubami tego producenta. http://moto.allegro.pl/item254890147_okazj...ard_27222_.html UWAGA ŚRUBY Z TEJ AUKCJI NIE PASUJĄ DO MEGI LINK PODAJĘ W CELU POKAZANIA JAK WYGLĄDAJĄ PASUJĄCYCH DO MEGI TERAZ NA ALLEGRO NIE ZNALAZŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Generalnie ważne żeby mieć śruby i dbać o ich konserwacje - jezeli kradnie bo kradnie to ominie problem i zdejmie z innego auta jezeli towar jest zamowiony to zadne sruby go nie powstrzmaja. Ale zdecydowanie odradzam zabezpieczenia z nakladkami na zwykle kluczyki plaskie - mialem kiedys takie w kaszlaku i to byla totalna porazka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 jezeli kradnie bo kradnie to ominie problem i zdejmie z innego auta jezeli towar jest zamowiony to zadne sruby go nie powstrzmaja. inne auto to nie moje (mogło miec śruby zabezp.) a tych które polecam tudno się pozbyć bez uszkodzenia felg (towar zamówiony powinien nie mieć wad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 sprawdzaj regularnie allegro... moze ukradl je jakis debil ktory je tam wystawi... a co do srub to niestety mamy wielu specjalistow, wiec trudno jest cos doradzic... jak masz drogie koła to proponuje 2 komplety; McGuardy k torych juz byla mowa + np AEZ - powinno dac rade. BTW; 14 nie zmiesci sie na tarcze 280mm (najmniejsza felga to 15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Wlaśnie zmienilem na zimówki i mam zwykle śruby ale za to koles mi wynajal garaz mam nadzieję, że mnie taka historia nie spotka. A co do tematu to fakt popatrz na allegro bo nasi inteligentni zlodzije mogą rzucić tam twoje felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Raczej bym na Allegro nie liczył. Pora wskazuje na typową kradzież w celach handlu bezpośredniego. Najprawdopodobniej już też mają właściciela. Acha - dołączam się do grupy - też bym chyba łapy upier. A tak na uboczu - masz alarm w aucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Żadna śruba czy alarm nie zabezpiecza przed złodziejem który upatrzył sobie nasze autko Jeśli chce ukraść to i tak to zrobi pytanie tylko czy dziś w nocy a może jutro? No cóż.. ja prewencyjnie mam śruby zabezpieczające przed kradzieżą i śpię ciut spokojniej.. ale wiem że nie ma 100% pewności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak nie ściągną kółek to na złość przebiją opony.... Nie ma rady... Trzeba by samochody parkować przed kamerami i nagrywać, albo z domu założyć kamerę w zoomem na samochód :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zlodziej ze zlości nie przebija kół - ryzyko rośnie a on ma towar do upolowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi