Jarocik Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam! Od jakiegoś czasu mam problem z moim autkiem. Samochód zapala za drugim razem czasami za trzecim a co gorsza podczas zwalniania (redukcji biegów) np na zakrętach lub skrzyżowaniach od czasu do czasu gaśnie. Auto w LPG pełna sekwęcja. Sprawdzałem na bezynie oraz na LPG zachowuje się tak samo. Auto straciło na mocy. Wymienione świece wszystkie filtry (prócz paliwa) wyczyszczony silniczek krokowy ( nie ma problemów z obrotami na biegu jałowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 To jeszcze przeczyść czujnik położenia wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarocik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 spróbuje jutro i dam znac sprawdze jeszcze ohmowo z tego co sie doczytałem powinnien miec 240 ohm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi