Skocz do zawartości

Scenic benzyna

piowys

Rekomendowane odpowiedzi

Do pierwszego za mało zdjęć, żeby go dobrze ocenić. Wypucowany jak psa jajca :), Napisy na drążku zmiany biegów takie jak by wyjechał z fabryki - więc wymienione (nawet przy tym przebiegu już często nie widać napisów). Drugi - ponieważ jest "polski" można dokładniej sprawdzić przebieg - nawet jak ostatnio nie był serwisowany to po poprzednich przeglądach będzie widać ile km robił. Martwi mnie jednak czy ma naklejki na progach - po powiększeniu zdjęcia nie widać - do sprawdzenia dokładnego miernikiem. No i nowa kierownica i napisy na drążku - może świadczyć o dużym przebiegu, ale może mu się stara kierownica nie podobała :). Zużycie pedału hamulca możliwe przy takim przebiegu. Trzeci przebieg niewiarygodny jak na scenica w tym wieku. Nie widzę też naklejek na progach - nie widziałem żeby meganka lub scenic z salonu ich nie miał.

Edytowane przez mireczek01

Ja bym brał pod uwagę tego z Polski - bo przebieg w tych niemieckich jest przerażająco niski.

Nie wierzę że 9 letnie auto z niemiec ma 114-115 tys przebiegu

też się zgadzam że od handlarza trudno będzie dostać samochód z rzeczywistym przebiegiem ale oczywiście nie jest to niemozliwe....

ja mam Grand Scenica II 2004 r z Polski kupiony od salonu w ramach Reanult Auta Uzywane i mam teraz 105 tys ... kupowałem jak miał 65 tys, serwis był regularny więc nawet miałem 6 miesiecy gwarancji na silnik i skrzynię ...

może rozejrzyj się po salonach mają tam niekiedy ciekawe samochody i niekiedy warto dopłacić... i rozważ silnik 2.0 16V moc fajna i mozna go ponoć fajnie zgazować