zdunman Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dziś rano (-5 stopni). Specjalnie zostawiłem samochód na całą noc na dworze. Szyby zaszronione, zimno w samochodzie uff..... miałem okazję sprawdzić świeżo założone podgrzewacze lusterek - po około 2min. szron z lusterek znikł. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 zdunman, te podgrzewanie masz na oryginalnych wkładach czy dokładałeś maty grzejne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 gojgien, dokładałem maty grzewcze kupione na allegro (chyba 6zł sztuka), podłączyłem do ogrzewania tylnej szyby (wpiąłem sie w kostkę w progu od strony kierowcy do grubego białego kabla). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 zdunman może zrobisz jakiegoś tutoriala ze zdjęciami? Bo mnie szczerze mówiąc zaciekawiłeś tymi matami ;) A ja jestem kompletny laik, jednak myślę,że gdybym miało jasno pokazane na fotkach co i jak to mógłbym coś takiego zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ja posłużyłem sie takim tutorialem. http://www.wojcik.jawnet.pl/lusterka.html Jedno lusterko kleiłem na silikon przezroczysty, a drugie na silikon dekarski w ramach testów. Trzeba dobrze odtłuścić plastik i trochę go zmatowić np. papierem ściernym. Matę grzewczą należy przykleić do lusterka rozprowadzając wcześniej bardzo cienką warstwę silikonu. Maty kupiłem u tego Pana ;) http://www.allegro.pl/item252495710_wklad_...gwarancja_.html Podgrzewanie lusterek nie zadziała na śnieg (przynajmniej tak myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmazurek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nie dawno kupiłem Megane z podgrzewanymi lusterkami. Nie wiem czy pogrzewanie się samo włącza przy zaparowaniu, czy jest do tego przełącznik np. podgrzewania przedniej szyby.zdunman, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Podgrzewane lusterka załączają sie razem z ogrzewaniem szyby tylnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 razem z ogrzewaniem szyby tylnej a jak moge sprawdzic czy posiadam owe podgrzewanie lusterek? w dynamique to bylo fabrycznie montowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Lusterko robi się lekko ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No a u mnie okazało się ostatnio, że działa i tylko prawe podgrzewanie. Lewe najprawdopodobniej było wymieniane, i teraz powstaje pytanie. Czy założyli wersję bez ogrzewania, czy tylko instalacja gdzieś przerwana... Jak mam się dostać do lusterka, żeby to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 a co powinno byc pod przyciskiem,ktory wlacza podgrzewanie szyby tylniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jak mam się dostać do lusterka, żeby to sprawdzić? Wyciągnąćwyłamać wkład lusterka (jest o tym wątek), zobaczysz tedy czy jest wkład grzewczy Wolfenstein, pod tym przełącznikiem jest podgrzewanie tylnej szyby i podgrzewanie lusterek jeśli masz to w opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 heheh,moze zle sie wyrazilem... nie chodzi mi o to do czego sluzy ten przycisk,ale co jest pod nim na konsoli... ja mam tam tylko czarny obiekt,ktorego nie sposob wcisnac,jakas taka zaslepka,co tam jest w bogatszych wersjach>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ogrzewanie przedniej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi