trawambj Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) witam mam taki problem kupilem lampy angel eyes standardowe lampy mialy zarowke h4 a eyesy 2xh1 teraz gdy zapalam dlugie swiatla(drogowe) gasną te mijania... co zrobic zeby palily sie na dlugich tak ze te mijania? tak jak to jest w standardzie w orginalnych lampach 2xh1 innych marek aut. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Był kiedyś temat o tym, należy zrobić obejście przez przekaźnik (długie załączają przez przekaźnik też mijania) lub można było to jakoś załatwić zmieniając coś w podłączeniu manetki, ale to o manetce było już dość dawno temu i musisz już sam poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawambj Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 no własnie cos tam mam wyczytane ale zadnych konkretow nie mam... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 W wykazie bezpieczników jest napisane "F45* 20A Bezpiecznik reflektorów podwójnych(tylko wersj coupe) *Nie należy wykorzystywać tego bezpiecznika w samochodach o pojedyńczych reflektorach gdyż grozi to ich zniszczeniem lub przegrzanie spowodowane jednoczesnym włączeniem świateł drogowych i mijania" Źródło Sam Naprawiam Może spróbuj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To info zaczerpniete z innego forum hyhy: Przed montażem postanowiłem rozwiązać następujący problem: Ponieważ jak wiadomo, w żarówce H4 świeci jednocześnie tylko jedno włókno, a tu powinny świecić drogowe razem z mijania, wziąłem się za studiowanie schematów z Visu Renault. Po kilku godzinach, wyszło na to, że wystarczy w kostce za manetką świateł, przesunąć przewód z pinu B5 na B4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawambj Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) niestety nie ma u mnie takiego bezpiecznika.. tylko sa do 40 stu.. niestety dalej nic na ten temat nie mam Edytowane 6 Czerwca 2012 przez trawambj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tu szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawambj Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) wielke dzieki kolego ;) wszystko teraz dziala jak chcialem.. prosta operacja a ile satysfakcji ;) wlozylem bezpiecznik i jest jak nalezy. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Polecam się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi