coupe Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam czy jest różnica między białą a czarną cewką?? chcę kupić a sprzedawcy na allegro często mają albo same czarne albo same białe megane 1.6 90KM K7M - cewki męskie - 97r. jakie cewki polecacie lub odradzacie (pytanie nie dotyczy sagema ;) ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Minimalnie się różnią obudową od dołu, ale bez problemu przykręcisz. Ja mam dwie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Potwierdzam, przedmówca ma rację, kostki pasują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tak, żeby rozwiać wątpliwości co do różnic między cewkami. A żeby wstawić np. cewkę "czarną" w miejsce "białej" wystarczy kombinerkami odłamać taki mały "dzyndzelek" z podstawki pod cewkami (po prawej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi