zawisza1980 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 W Gdyni też pada. Dziś 13 km jechałem godzinę (wcześniej 15 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja dzisiaj 3 km. jechałem godzine :evil: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ruda Śląska -8 stopni pada śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoomba Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 w Krakowie od rana z małymi przerwami sypie, i do tego mróóózzzzzzzz. A ze auto od 3 dni stało przed blokiem to akumulator odmówił posłuszeństwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Olsztyn -11 w dzień lekko pruszył,śniegu sporo. Moja pierwsza zima z moją megi super się prowadzi odpala rano bez problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie już -11 i daje momentami mocno :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Warszawa -12 i ciągle mocno pada drobny śnieg, na szczęście na ilość nie wypada tego zbyt wiele (o 18:00 odśnieżałem podjazd a teraz jest ze 2 cm. maksymalnie) ale jutro chyba bedą problemy na drodze..... Czy ktoś ma do sprzedania/pożyczenia helikopter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kupa śniegu i -17 o 7:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 W Krośnie aktualnie lekko pruszy, -15 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 -13 i kupa śniegu Megi zagadała od kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Megi zagadała od kopa Toż to słyszałem, że zwierzaki gadają pewną porą roku ale o autach nigdy Może jak się ją traktuje z buta to mówi ałłłaaa Oby kiedyś nie oddała Znowu sypie jakieś drobniutkie i bialutkie. Rano miałem -17, teraz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 W Łodzi -11 i lekko prószy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Warszawa -12 i swieci słońce 8-) aż mi się wierzyć nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 u mnie -12 i też świeci słonce 8-) zapowiada się mroźna noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Najwiecej sniegu od 15 lat !!! Polnocne prowincje Holandii. Ponad 25-30 cm, autostrady czesto biale. Plugi wypozyczone z Niemiec bo nie ma wystarczajacej ilosci w Holandii! Dwa dni po opadach lewe pasy na drogach sa ciagle biale, wiec ciezko wyprzedzac kogos na autostradzie. Mroz rowniez potezny jak na ten rejon Europy - 9C ! Przed wjazdem do Polski bede musial wypalic cale paliwo bo tu sie nie sprzedaje zimowego a w Polsce mi zamarznie diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi