kochevcia Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 mimo nowych baterii w pilocie nie dziala w naszej Lagunie centralny zamek. jakie moga byc przyczyny? gdzie szukac usterki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 nacisnij przycisk na pilocie i skieruj go w aparat np. w telefonie i zobacz czy bedzie migac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saki Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 hej mialem problemik ten sam sprawdzcie czy linki ktore odpowiadaja za podnoszenie dynksow od drzwi nie sa przytarte znajduja sie one pod tapicerka bo po nasmarowaniu powinny zaczac dzialac u mnie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_jb Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sprawdź bezpiecznik od centralnego czy nie jest spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Teraz Ty jesteś mistrzem archeologi na tym forum, odpowiadasz pod postem z przed 5 lat i miesiąca. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ktoś podpowie jak zdjąć boczek tylnych drzwi w Laguna I, muszę się dobrać do siłownika centralnego zamka. Nie chcę nic kombinować, a na forum RLKP ciężko się poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Poczytaj załącznik ;) laguna drzwi tylne.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH_Stargard Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A jest jakaś procedura przyuczenia pilota do centralki? Kupiłem auto z dwoma pilotami i tylko jeden z nich chodzi. W drugim mruga światełko ale nie otwiera centralnego zamka. Piloty mam radiowe nie na podczerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi