martbex Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Wlasnie odebralem autko od mechaniora, mialem wspawana nowa plecionke i tak jak juz czytalem - do poprawki. Mechanik odlaczyl akumulator i teraz po zamknieciu auta z pilota oprocz dwoch sygnalow kierunkowskazami pojawia sie podwojny sygnal dzwiekowy, przy otweiraniu jeden sygnal swiatlami i jeden sygnal dzwiekowy - takie pikniecie. Co to oznacza i jak to mozna wylaczyc??? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Tak jest normalnie tak sam jak mruga tak samo daje dźwięki. Ktoś to kiedyś wyłączył a teraz centralka powróciła po odłączeniu aku do ustawień fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dokładnie i w sumie ta funkcja jest dla mnie przydatna Bo jak odchodzę od autka i pstrykam zamknięcie to nie muszę się odwracać i patrzeć czy mrugnęło tylko słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a jak to wyłaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie znam się na alarmach ale pewnie jakoś przez ustawienia w centralce - zaprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Sprawdz jaki masz alarm i poszukaj jego opisu w necie. W poprzednim alarmie miałem taki "myk" ze ogolnodostępne opcje programowało sie przekrecaniem kluczyka okreslona ilosc razy - bylo to ciekawe doswiadczenie ale przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 martbex, u mnie to znika po trzecim otwarciu i jak masz Cobrę to też powinno minąć. Te sygnały mają być informacją, że coś się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 [Cięcie] Raczej wątpię, że to samo znika. Mam Cobrę w swoim samochodzie i pikania (buzzer) cały czas występują. W instrukcji jest napisane, że to się jakoś ustawia, żeby volume buzzera był na 0, ale nie doszedłem do tego jak. Proszę poczytać regulamin, zwłaszcza pkt 9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 znalazłem sobie sam instrukcja obsługi oraz instalacji w jezyku wloskim i angielskim, niestety . pdf jest niedozwolone wiec podaje linki: http://www.elisetalk.com/forums/showthread.php?t=5361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja mam istrukcje do Cobry po PL jakbyscie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Easy, no jasne ze chcemy, co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No to są. W dziale Download do ściągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewusiek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam podłacze sie pod temat dziwnych sygnałów po zamknieciu auta mianowicei w Megi II z 2003 roku mam fabryczny alarm po problemie z aku ze zbyt mala ilościa prądu i wymianie aku na nowy za każdym prawie razem po zamknięciu auta z pilota pojawia się długi około 60 sekundowy pisk bezposrednio po zamknięciu auta zaczyna sobie cicho piszczeć i tak trwa to około minuty po czym ustaje co to jest??? co to oznacza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini26 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Też to miałem - zwarcie w kabelkach przy akumulatorze. Podczas uzbrajania się czyli 60 sek piszczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boskileszek Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Cięcie tez to mam ;( przejzalem juz wszystko, co zrobiles ze u ciebie przestalo piszczec? Regulamin pkt. 5.6, 5.13 -Prezes Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi