szuby Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam. Od paru dni występuje pewne przesunięcie w pozycji gps. Cały czas jadę obok drogi ( jakieś 200-300m ).Pobieranie fix gps z TomTom home nie pomaga.Co mogło ulec uszkodzeniu ? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulon Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 U mnie właśnie po pobraniu GPS-fix pojawił się problem przesunięcia. Spróbuje odtworzyć poprzedni stan karty, może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuby Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam. Po odtworzeniu z kopii zapasowej wszystko jest OK! :) Widocznie jest błąd w fix gps. Dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Witam. Wystarczy pobrać jeszcze raz (np. na następny dzień) GPS-fix i wszystko wraca do normy. Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2012 przez jacek cz-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulon Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgadza się! Po dzisiejszym GPS-fixie jest faktycznie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemar Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A ja przed chwilą aktualizowałem i wciąż jest przesunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi