PrzemekWAWA Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam W mojej Megi 2006 1.5 DCI wyciągnęła sie jedna linka hamulca recznego. Wiec trzeba wymiec, niestety w BHMD (Warszawa) wogóle nie mają, a aw Inter carsie - na zamówienie - po 80 zł za sztukę (a potrzeba dwie)... Gdzie polecacie kupienie takiej części? Słyszalem,że 80 zł płaci się za komplet (czyli dwie linki)..... I jeszcze techniczne pytanie - może wystarczy wymienić jedną? Dzięki za odpowiedź. Dodano: 03 lip 2012 - 18:30 Od razu zapytam o inne części i ich faktyczną wartość: wycieraczki przód - w Intercsarsie powiedzieli mi 110 zł za dwie. To chyba nie mało... Nakładki na pedały (gumki), wogóle są nie do dostania... Olej ELF EVOLUTION 5w40 - w intercarsie za 60 zł litr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W Warszawie masz sklep Autkoplus i tam się zorientuj w cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWAWA Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) byłem i wszystko kupiłem. Polecam baaardzo sklep AUTKOPLUS!!!!!!!!!!!!!!!! Swietne ceny, miła fachowa obsługa, towar na miejscu, ewentualnie dostepny kolejnego dnia. Sklep w centrum Warszawy (ul. Ogrodowa 3). Dzieki Paweł za polecenie Edytowane 6 Lipca 2012 przez meganecoupe02 poprawiłem błąd w adresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nie ma sprawy, to też jest sklep wysyłkowy i sam czasem czegoś tam szukam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi