DruM Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 witam, mam do wymiany w mojej megane coupe 96r sworzeń (część znaleziona na allegro), lecz mieszka do ochrony przegubu czy coś takiego i końcówki gałki nie mogę znaleźć ponieważ mam luzy i chce ustawić zbieżność ale najpierw to mam wymienić, jaką prawidłową nazwę noszą te dwie części, aby znaleźć je na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Domyślam się że chodzi o osłonę przegubu i końcówki drążków kierowniczych. Tak.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ponieważ mam luzy i chce ustawić zbieżność ale najpierw to mam wymienić Ten fragment z postu DruMa wskazują raczej na to że chodzi jednak o osłone przegubu i końcówki drążków kierowniczych. Co ma mieszek drążka zmiany biegów i gałka to zbieżności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie ma się co domyślać Ten post jest nieczytelny i nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi autorowi. Szkoda kombinować! Tak naprawdę cały ten wątek powinien trafić do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi