dziobi42 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Witam mam problem ponieważ rozwaliłem sobie zderzak przedni i chciałem kupić używany tylko że do coupe przed liftem jest bardzo mało! Wiecie może czy będzie pasował zderzak z megane po lifcie? wizualnie nie widzę różnicy tylko czy mocowania ma w tych samych miejscach? Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam Edytowane 12 Lipca 2012 przez dziobi42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 wizualnie nie widzę różnicy Przypatrz się jeszcze raz. Mają zupełnie inne kształty w górnej części (przy lampach i masce). Pasował będzie za to z wersji hatchback. Różnią się tylko halogenami (w coupe są okrągłe, w hatchback prostokątne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobi42 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 dzieki wielkie za szybka i konkretną odpowiedz Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zapomniałem dodać, że hatchback w wersji przed liftowej. Również pasuje od Scenic przed liftem, kwestia też halogenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Również pasuje od Scenic przed liftem, kwestia też halogenów. w scenicu i meganie przed liftem zderzaki też się różnią przetłoczeniem przy wlocie powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Tak troszkę jest inne przetłocznie na dole w środkowej części, ale na upartego bez problemów da się zamontować do Megane. Megane Scenic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc211 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 A czy zderzak od sedana również pasuje do coupe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi