jast Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam! Chodzi mi po głowie doposażenie mojej Megi w to wielce umilające życie akcesorium. Czy to w ogóle możliwe ? Najchętniej kupiłbym używany komplet klimatyzacji i zlecił całą operację montażu specjalizowanemu warsztatowi. Gdzie szukać części oraz dobrego wykonawcy tej usługi ? Na Allegro można znaleźć sporo części, ale nie są one skompletowane i ciężko ocenić, czy będą pasować. Znalazłem jedną firmę, która jest w stanie wykonać całość za 2500, ale cena zaporowa. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rixon87 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 http://megane.com.pl/topic/40030-zakladanie-klimy-do-megi-96-classic-ph1/page__pid__305265#entry305265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jast Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :D Dziękuję Rixon, moja Megi jest po lifcie, rocznik 2000. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ceny są podobne Najlepiej dorwać jakieś auto po stłuczce w tył i wymontować całą instalację kilmy (najlepiej jak byś znalazł auto z identycznym silnikiem) można też z anglika ale przewody mogą się różnić od wersji EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Zamykam Na forum jest już kilka podobnych tematów, polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi