tofik34 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 witam jestem tu nowy mam problem nie dziala mi szyba od pasazera ,elektryka oraz lusterko z tej samej strony. wszystkie inne szyby dzialaja .co zrobic?od czego zaczac? prosze o pomoc dziekuje serdecznie czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 od czego zaczac? Użyj :DTemat był wielokrotnie poruszany na forum, poza tym nie ten dział. Polecam lekturę Regulaminu forum Zamykam Dodano: 24 lip 2012 - 21:51 Skoro kolega zarejestrował się na forum potwierdzając Regulamin, Proszę wiec o jego stosowanie. Pisanie gdzie popadnie i bez pl-literek skutkować będzie usunięciem wątku/posta, a pisanie tego samego, wklejanie w różnych miejscach forum spowoduje przyznanie upomnienia. Te dwa nowe wątki, takie same zresztą lecą do kosza. Ponawiam -> zapoznaj się z regulaminem i zacznij o stosować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi