dave55 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Proszę o ocenę tego ogłoszenia Mój odnośnik Czy ta wersja Alize posiadała tylko 2 poduszki w standardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Za taką cene to bym go nawet nie jechał oglądać, nikt za darmo dobrego auta nie odda, tyle z mojej strony :D w m II 6 poduch to było chyba minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Cena jest dość adekwatna do stanu zwłaszcza do dużego przebiegu (zwłaszcza, że to benzyna) i wyposażenia, a raczej jego braku (takiego golasa dawno nie widziałem). Bardziej nie pasuje mi odcień na drzwiach, tak jak by były malowane od listwy w górę. Poduszek ma minimum 6, ale opis jest tak lakoniczny jak znajomość sprzedającego o tym samochodzie. Ale jeżeli to jest I właściciel to można dużo żeczy sprawdzić. Ogólnie to zbyt mało zdjęć. Cena owszem niska, ale nigdy nie wiadomo dlaczego, tutaj jak pierwszy właściciel to nie chodzi chociaż o szybki "dobry" interes. Edytowane 25 Lipca 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi