milar1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Czy podnośnik szyby od zwykłej Megane będzie pasował do Coupe ? Rozwaliło mi sie i musze kupic a ceny na allegro do zwyklej Megane kształtuja się ok. 100zl a do Coupe nawet 500, a wizualnie wygladaja tak samo. Dodano: 26 lis 2012 - 13:07 Móglby ktoś pomoc? Edytowane 29 Lipca 2012 przez milar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Cześć A co tam się konkretnie zepsuło? Pytam bo może nie trzeba wymieniać całego podnośnika. Sprawdź też to LINK Pozdrawiam Lionel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milar1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Umamał mi się ten biały plastik przez co linka wychodzi i sie mocno kiereszuje podczas proby podnoszenia, kupilem nowa linke w rowerowym, jakos udalo mi sie nawinac ją i chodzilo może ze 2 dni i znowu musialem zdejmowac bok i linka do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Cześć W takim układzie możesz kupić zestaw naprawczy: LINK Link podaję tylko przykładowo w opisie aukcji znajdziesz informację, że mają też wersję dla coupe. Zadzwoń i zapytaj. Jak nie chcesz już dłubać to wykorzystaj link z poprzedniego wpisu i kup używkę. Decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam Lionel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi