Bubleh Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 witam. mam problem z megane ph1, mianowicie podczas jazdy samochod szarpie i nagle traci mog i "zdycha" potem nie odpala. co moze sie dziac? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pompa paliwa/filtry do sprawdzenia, oraz zatankować . Nic nie piszesz o tym czy jest LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 LPG nie ma. pompa paliwa, filtr paliwa wymienione, filtr powietrza ok. Paliwo jest. nie da sie nim jeździć:/ juz nie wspominając o wyprzedzaniu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Cewki świece przewody WN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 a jaki musi byc klucz do swiec? chodzi mi o rozmiar i długośc bo ładne kaniony tam są:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 długa nasadka 26cm (chyba) klucz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jest tak. wykreciłem kopułke i te styki w środku są tak wytarte ze są na nich głębokie rowki... przeczysciłem je i przez około 30 min samochód szedł jak burza. zero szarpania. ale teraz problem wrócił...:) moze to być wina kabli i kopułki??? :/ plis o pomoc:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wymiń palec i kopułkę ale tylko coś konkretnego np. Beru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) myślisz że pomoże ? :) Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeżeli kopułka/palec się skończyły, to jak najbardziej trzeba je wymienić. Czy pomoże ? Jeżeli jest to jedynym problemem, to na pewno. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Kreciq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 myślisz że pomoże ? :) Może i jest to większy wydatek ale sam napisałeś że, kopułka jest w nienajlepszy stanie a uwierz, że jak wymienisz ją samą to za jakiś czas padnie palec. Koszty Palec (Beru) 22zł, Kopułka (Beru) 55zł Uwaga wychodziły 2 rodzaje kopułek i palców lepiej wykręć i pokaż w sklepie powinni bez problemów go dobrać. Przydatne strony: sklep.intercars.com.pl katalog.fota.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 wczoraj wykręciłem całą puche filtra powietrza i gaźnik był wogóle nie dokręcony... latał na wszystkie strony.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i gaźnik był wogóle nie dokręcony. A od kiedy meganki mają gaźniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 czy tam wtrysk. nie jestem obeznany w te tematy za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) 1.4eco i 1.4e to monowtrysk sterowanie sondą lambda :) Te problemy raczej nie będą spowodowane luźnym wtryskiem. P.S U mnie pucha od filtra si rozsypała i auto chwilowo stoi i czeka aż stożek doślą :) Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi