Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kontrolki nie pala się w aucie nawet strzałka obrotów ślinika nie porusza się jak depnę, światła na zewnątrz wszystkie działają ale nie wiem np czy sie włączył kierunkowskaz ponieważ żadna lampka się nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie padły zegary, albo kostka się rozłączyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Radio również nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sprawdź bezpieczniki w skrzynce przy lewym kolanie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pieprze to tu za duza elektronika jest nie bede grzebał jutro pojade na warsztat, ciezkie dojscie do bezpieczników pod maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Tam masz tylko kilka bezpieczników do sprawdzenia, a nic to nie kosztuje. Dojście do bezpieczników jest łatwe. Odchylasz obudowe dołu kierownicy, która jest na zawiasach i otwierasz pokrywkę od bezpieczników. Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pieprze to tu za duza elektronika jest nie bede grzebał jutro pojade na warsztat, ciezkie dojscie do bezpieczników pod maska W takim razie po co było smarować posta jak nie chce się paru bezpieczników sprawdzić ? Przecież nikt zdalnie tego za Ciebie nie sprawdzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sprawdziłem sprawdziłem jednak sam :) bezpieczniki są pod maską i w środku auta po lewej koło kierownicy sprawdziłem tylko te w środku auta bo nie aż tak ciężkie dojście i był jeden przepalony wymieniłem i jest git:D tylko teraz mam problem z szybami elektrycznymi nie podnoszą się ani nie opuszczają tak za jednym dotknięciem przycisku, muszę cały czas klikać na przycisk by opuścić lub podnieść, a miałem na chwile ściągnięte klemę z aku przed jeszcze jak nie sprawdziłem bezpieczników, może przez ta ściągnięta klemę się coś po pieprzyło? ale miałem zaledwie na 2 minuty ściągnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Przytrzymaj w górę pare sekund każdą szybę osobno. Powinny się dostroić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Musisz przyuczyć szyby: przyciskasz przycisk do całkowitego otworzenia szyby, a następnie do całkowitego zamknięcia. Robisz to z każdą szybą po kolei. Jak się nie uda za pierwszym razem, to próbuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dobra działa chłopaki dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi