jarek12 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 witam Na początku chciałbym wszytkich przywitać. Mam pewien problem od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane i zauwazyłem iż brakuje pewnej rzeczy w moim samochodzie. Pod podszybiem na ściance grodziowej za akumulatorem powinno byc coś zamonotowane są dwie sruby wystające, a obok jest wtyczka do niczego nie podłączona. Prosze o pomoc czego brakuje i za co ten element odpowiada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mógłbyś wrzucić zdjęcie tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek12 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 witam Niestety nie bo sam chciałbym wiedzieć co tam powinno się znajdować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ale chodziło o miejsce w którym to coś powinno się znajdować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Chodzi o zdjęcie tych śrub, miejsca gdzie te śruby i wtyczka są. Nie tego, co tam być powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Weźmij też pod rozwagę, że meganki są składane uniwersalnie. Posiadają różne wyposażenie. Podanie M I Ph I i poj. silnika nie wszystko wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek12 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzisiaj zrobię zdjęcie tego miejsca. Wyposażenie jakie mam w samochodzie działa oprócz klimatyzacji i oczywiście dmuchawa działa tylko na 6 biegu. Chciałem wyjąć regulator obrotów żeby wymienić tranzystory i wtedy zauważyłem, że za akumulatorem powinno coś jeszcze być, ponieważ jest wtyczka do której nic nie jest podłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMike Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Ta wtyczka, jak dobrze pamiętam, jest do podgrzewanej przedniej szyby. Tak jak napisał Prezes, to wszystko efekt uniwersalnego składania. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez MMike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi