mer_87 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam, ~~~~~~~~~~~~~~ mam problem w mojej megance, nie mogę się dostać do żarówek postojowych i drogowych.. po odkręceniu dekielka w nadkolu i ściągnięciu osłony mam dostęp tylko do soczewki z ksenonem i nic dalej.. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Jeśli ktoś może mi pomóc to będę wdzięczny. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Zadzwoniłem do serwisu w Krakowie ale nie pomogli mi :) od 50zl jak nie trzeba ściągać zderzaka do 180 jak trzeba ;] brawo ~~~~~~~~~~~~~~~~ Posiadam wersje sport tam zderzak jest odrobinę inny, nie wiem czy to ma znaczenie ale wole napisać. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonbydgoszcz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Niestety bez demontażu zderzaka nie wymienisz żarówki - chyba ,że ktoś ma dłoń łamaną w 5 miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi