mrarek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 chłopaki z innego forum, chcą kupić owiewki HEKO do SCII. jedni tylko na przód, a inni przód + tył. wiadomo - im więcej weźmiemy, tym taniej wyjdzie za sztukę, przy czym trzeba też ustalić, jak każdemu je dostarczyć (osobiście, kurierem, pielgrzymką, PKSem etc.) jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o odzew. owiewki w SCII wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 szukamy chętnych - im więcej tym taniej, przy czym cena będzie niższa niż na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Targowica Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) szukamy chętnych - im więcej tym taniej, przy czym cena będzie niższa niż na alledrogo Hał Macz ?;D Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Targowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 zdjęcia są w poście wyżej a cenę producenta masz tutaj: http://allegro.pl/owiewki-heko-renault-scenic-5d-od-2003r-przod-i2524674195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareklen Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Cześć. Jestem zainteresowany kompletem, tzn. przód/tył. Jak będzie jakaś akcja lub potrzebne dane do wysyłki to piszcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti1980 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Hej zastanawiałem się nad tymi owiewkami. Czy nie rysują szyby, czy nie odkształcają uszczelek i czy bezproblemowo domykają się szyby? mrarek mógłbyś coś o nich napisać? Edytowane 20 Maja 2013 przez wojti1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 kiszka z zamówieniami, ale może ktoś kupił sobie indywidualnie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Też marzyły by mi się...nie z powodu ceny ale nie przy takiej szybie naszej przedniej. W/g mnie fatalnie to wygląda gdy owiewka kończy się jakby w połowie szyb patrząc z boku z zewnątrz. Gdyby szyba boczna dochodziła do samego końca jak w wielu innych popularnych autach, a nie była jakby "podzielona" dawno bym miał założone. Choćby i 500 kosztowały. Ale to tylko moja opinia subiektywna. Sorry ale tak to widzę. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 no też tak myślę P.S. co to znaczy W/g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Mrarek zakładam,że to twoje na zdjęciu u góry więc już je masz założone. w/g racja błąd. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez sobiepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 to fotka kolegi. ja się nadal waham z przewagą na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti1980 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Już w zeszłym roku założyłem. Tylne owiewki- nie polecam - metalowe spinki wkładane pomiędzy uszczelką a owiewką powodują ich wybrzuszanie, poza tym w czasie deszczu jak opuszczasz szybę, żeby np. nie parowała, to i tak deszcz się leje bo szyba również ma szparę z boku, nawet po lekkim opuszczeniu. W przednich drzwiach nie wsadzałem tych spinek, gdyż ciasno weszły (po uprzednisz lekkim szlifowaniu pióra owiewki, bo było za duże:(:(:(). Zaznaczam, że drzwi mam proste:). W sumie taki bajer... Drugi raz bym chyba nie kupił, choć w upalne dni się sprawdzają, bo sobie uchylisz na prakingu, a nie widać że masz opuszczoną szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi