yoogi Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Ostatnio udało mi się trafić na stronę z linkami do manulali serwisowych Renault do pobrania. Okazuje się, że to dość potężna baza wiedzy - na 100% komuś się przyda. DrNO - Manuale Renault Pliki się pobierają - sprawdzałem PS. Jeśli administracja uza, że jest lepsze miejsce na ten temat to bardzo proszę o przeniesienie. pozdrawiam właściwie to już widzę, że powinien być w dziale instrukcje obsługi... Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez yoogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 DrNO to przecież jeden z byłych moderatorów tego forum, dziś w gronie "zasłużonych dla megane.com.pl", a link do Jego stronki jest też na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Może jednak jest więcej osób takich jak ja którzy nie znają starych wyjadaczy zasłużonych dla forum i ich publikacji, a link jak najbardziej warty odświeżenia i polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dlatego też, pomimo wyjaśnienia kim jest właściciel stronki, temat zostawiłem otwarty i widoczny dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi