jacod Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam was wszystkich mam prośbe pomożecie w ocenie tych dwóch sceniców ? Tego białego oglądałem dzisiaj i wg. mego oka to tylko jedna szyba tylna trójkątna była z 03 reszta 04 wiec nie wiem o co chodzi. Środek zadbany tylko gałeczka troche wymeczona. Prosze was o opinie ;) Pozdrawiam http://otomoto.pl/renault-scenic-serwis-klima-1-9-dci-ladny-C25362330.html http://otomoto.pl/renault-scenic-167-500km-aso-bezwypadko-C25430756.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Z tą szybą to nic szególnego.Po prostu przełom roku.W moim Scenicu 2008 wszystkie szyby mam 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 PIERWSZY - ładny, naładowali w niego plaka, ale widać co nieco: - natychmiast do OSTROŻNEJ poprawy klamka od regulacji fotela kierownika (o ile już nie jest "na sztukę" włożona). jak odpadnie to pozamiatane. w ogóle nie rozumiem, jak jakiś gamoń mógł ją tak wygjąć - ma jakiś dziwny zapis na wyświetlaczu - być może to kwestia zdjęcia, ale trza by to oglądnąć dokładnie - nie ma dodatkowych schowków w drzwiach przednich, alufelg, ale da się bez tego żyć - nie ma dywaników i wykładzina już zmaraszona - wytarta gałeczka to "standard" DRUGI - hakowcom nie ufam - tempomatu brak - też ładny samochód w środku i na zewnątrz ;) ale rocznikowo starszy. wyposażenie jak w moim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacod Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dzieki za odpowiedź Panowie ;) zastanawiam sie poważnie nad tym białym, jutro jade na jazde próbną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) uważaj na klamkę fotela - najlepiej niech sprzedawca ją sam "naprawi", czyli: 1) nacisnąć MAX w dół 2) dogiąć do fotela 3) puścić powinna się ładnie ustawić. jeśli się rozleci to w jego rękach Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_79 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 mrarek 100% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacod Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a co powiecie o tym ? http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9dci-120-km-skora-navi-alu-C25551769.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi