Skocz do zawartości

Zakup Scenica

jacod

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich :notacrook: mam prośbe pomożecie w ocenie tych dwóch sceniców ? Tego białego oglądałem dzisiaj i wg. mego oka to tylko jedna szyba tylna trójkątna była z 03 reszta 04 wiec nie wiem o co chodzi. Środek zadbany tylko gałeczka troche wymeczona. Prosze was o opinie ;) Pozdrawiam

http://otomoto.pl/renault-scenic-serwis-klima-1-9-dci-ladny-C25362330.html

http://otomoto.pl/renault-scenic-167-500km-aso-bezwypadko-C25430756.html

PIERWSZY - ładny, naładowali w niego plaka, ale widać co nieco:

- natychmiast do OSTROŻNEJ poprawy klamka od regulacji fotela kierownika (o ile już nie jest "na sztukę" włożona). jak odpadnie to pozamiatane. w ogóle nie rozumiem, jak jakiś gamoń mógł ją tak wygjąć :notacrook:

- ma jakiś dziwny zapis na wyświetlaczu - być może to kwestia zdjęcia, ale trza by to oglądnąć dokładnie

- nie ma dodatkowych schowków w drzwiach przednich, alufelg, ale da się bez tego żyć

- nie ma dywaników i wykładzina już zmaraszona

- wytarta gałeczka to "standard"

DRUGI

- hakowcom nie ufam

- tempomatu brak

- też ładny samochód w środku i na zewnątrz ;) ale rocznikowo starszy. wyposażenie jak w moim ;)

uważaj na klamkę fotela - najlepiej niech sprzedawca ją sam "naprawi", czyli:

1) nacisnąć MAX w dół

2) dogiąć do fotela

3) puścić

powinna się ładnie ustawić. jeśli się rozleci to w jego rękach :notacrook:

Edytowane przez mrarek