ricardo24 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kupiłem samochód niedawno i wieczorek zegar nie jest podświetlony- i teraz nie wiem czy ma tak byc czy tez cos tam się przepaliło i nie działa??? pozdrawiam! prosze o porady nie mam instr obsługi po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Cięcie U mnie elegancko świeci i reguluje się nawet jasność. Instrukcję ściągnij z serwera pikurowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 temat byl poruszony doslownie wczoraj. zerknij TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo24 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 zegarek napeno działa tylko że nie jest podswietlony!!! co może byc powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 zegarek napeno działa tylko że nie jest podswietlony!!! co może byc powodem? zajrzyj w wątek podany przez DrNo. Prawdopodobnie rzepaliła się zarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 zegarek napeno działa tylko że nie jest podswietlony!!! co może byc powodem? Sprawdź żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 I wymień potem na diodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi