Devianer Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam. Czy w Megane Coupe występuje "mikrofiltr"? Ostatnio zauważyłem że parują mi szyby, gdzie go mogę zlokalizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeśli masz, to na podszybiu między wycieraczkami go znajdziesz pod tym plastikiem "osłoną" Sprawdź odpływy masz je za plastikowymi nadkolami przednimi po obu stronach auta i pod akumulatorem Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 a czy do MIphII dostepny jest filtr (w plastikowej ramce) z węglem aktywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Do MI nie wkładaj ponieważ dmuchawa tego nie uciągnie. Nie jest przystosowana do pracy z filtrem o mniejszej porowatości a takową mają z węglem aktywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dzieki Prezes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tu masz temat o filtrze kabinowym: http://megane.com.pl/topic/2841-how-to-wymiana-filtra-przeciwpylkowego-megane-i/page__p__27314__fromsearch__1#entry27314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi