11348 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam Wszystkich.Od niedawna jestem użytkownikiem Megane Coupe i użytkownikiem tego forum. Nie mogę poradzić sobie z odblokowaniem i wyjęciem tylnego siedziska.Wyjąłem podłokietnik i nie mogę odblokować przednich zaczepów kanapy.Przez wyszukiwarkę nie znalazłem odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 to są dwa plastikowe zatrzaski. Od strony oparcia przednich foteli ciągniesz je mocno do siebie i już. W podłokietniku pod wykładziną są dwie nakrętki na nasadkę 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dziękuję za poradę,wyjąłem tylne siedzenie.Te plastiki do ciągnięcia były ułamyne,dopiero kombinerkami wyciągnąłem ich końcówki ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi