piotrpatyk18 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 mam taki problem z moją megi, imo przy lampce wgl. nie świeci ... nie moge zakluczyć drzwi i wgl.... po przez podczerwień, ostatnio zauważyłem gdy padał deszcz to z lampki lała mi się woda... radio nie zapamiętuje stacji i ustawień, zegarek i licznik dzienny resetują się, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki , gdy naciskam pedał hamulca świeci mi się kontrolka od świateł przeciwmgłowych ... co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Odbiornik IR do zamków i immo zalany i zaśniedziały przez nieszczelną podstawę anteny.. Opisy jak naprawić znajdziesz na forum, to samo dotyczy choinki w kontrolkach. Szukaj tematów o braku masy na wtyczkach w tylnej lampie, zazwyczaj lewej. Dodano: 25 wrz 2012 - 01:06 co jest Ogólnie burdel w elektryce, przez zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 okej, nie moge tego znaleśc może ktoś wie , tyle tych tematów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na górze po prawej stronie jest opcja :D - skorzystaj z niej wpisując to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi