piotrpatyk18 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kupiłem nie dawno megane , ma uszkodzony zamek od kierowcy i nie mogę zamknąć drzwi .. a więc chciałem zamykać CZ, wcześniejszy właściciel samochodu powiedział że wystarczy wymienić bateriie w kluczyku po wymianie nadal nic, chciałbym jeszcze dodać że gdy pada deszcz to tam gdzie ejs tlampka w podsufitufce leci woda ... Dodano: 27 wrz 2012 - 00:06 i jeszcze jeden ostatnio pojawił mi się problem ... gdy włączam prawy kierunkowskaz i zaczynam dusić na pedał gazu to przestaje działać.. co może być >?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 gdy pada deszcz to tam gdzie ejs tlampka w podsufitufce leci woda ... Tematyka już omawiana na forum - opcja :D się kłania. gdy włączam prawy kierunkowskaz i zaczynam dusić na pedał gazu to przestaje działać.. co może być Sprawdź dokładnie przewody (styki) w lampach zwłaszcza masowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A odnośnie niedziałającego kluczyka, poczytaj TEN temat. Skup się na przyuczaniu kluczyka. Najpierw jednak sprawdź diodę podczerwieni w nim poprzez aparat cyfrowy (może być z telefonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tzn. jak to sprawdzić ta diodę ? Dodano: 28 wrz 2012 - 00:27 okej, przyłożyłem do obiektywu i nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Aby nie przepisywać ponownie, przejrzyj to. Edytowane 27 Września 2012 przez Kreciq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) u mnie nic nie świeci Dodano: 28 wrz 2012 - 00:33 razzaswieciło na czerwono i teraz znowu nic Dodano: 28 wrz 2012 - 00:34 jednak nic się nie zaświeca :D Dodano: 28 wrz 2012 - 00:36 a ta mała diodka przy guziku po nacisnieciu swieci sie na czerwono Regulamin pkt. 5.7 - forum to nie czat, proszę o tym pamiętać! 0cool Edytowane 28 Września 2012 przez 0cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ta mała diodka przy guziku ...nie jest potrzebna do prawidłowego działania pilota. To jest tylko informacja dla użytkownika, że wcisnął przycisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpatyk18 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 rozebrałem dzisiaj kluczyk i okazało się że odłamały się nóżki od diody na nowo , i sprawdziłem czy dioda działa po przez aparat w telefonie . dioda swieciłą się na biało po nacisnieciu... i teraz kolejn y problem bo trochę czytalem , że po wyminaie baterii trzeba przyuczyć kluczyk .. bo wyminiłem na nową .. i samochód nadal nie reaguje na kluczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 bo trochę czytalem To poczytaj więcej bo nam się nie chce przepisywać tego co już jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi