Krzychup Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chciałbym dorobić sobie lakier do podmalowania niektórych miejsc, ale do lakiernika muszę podać pomalowaną część, żeby dobrać właściwy odcień. Którą część z Meganki I phII mogę odkręcić i oddać jako wzór koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 zazwyczaj daje się klapke wlewu paliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A poco dawać mu jakąś cześć? podjedź do niego i niech sam sobie kolor dobierze, a jak nie umi to zmień lakiernika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lakier chce sobie dorobić w spreju i w sklepie potrzebują numer lakieru i część, by dobrać odcień. Zastanawiam się co można w miarę łatwo odkręcić, co jest polakierowane. MAM - osłonę lusterka! :D A co w Megance 1 PHII można jeszcze odkręcić, bo klapkę, to chyba całą można odkręcić szukając śrub w nadkolu, tam gdzie mam konserwację... W poprzednim aucie z kodu lakieru wychodził zielonkawy, a w rzeczywistości był szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może być osłona lusterka albo zaślepka ucha do holowania (nie wiem jak jest w przypadku megane 1 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Lakier chce sobie dorobić w spreju i w sklepie potrzebują numer lakieru i część, by dobrać odcień. Zastanawiam się co można w miarę łatwo odkręcić, co jest polakierowane. A nie lepiej jest podjechać całym autem do mieszalni lakierów, od razu dobiorą pod dany odcień. Sam tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi